Biserica „Sfânta Vineri” din Pașcani donează 10.000 măști de protecție

4 Aprilie 2020 20:08

Solidaritatea sau iubirea față de aproapele - una dintre valorile esențiale ale umanității - este demonstrată de oamenii care în momentele de criză aleg să-i ajute pe cei aflați în nevoie. Un exemplu în acest sens este și Parohia „Sfânta Vineri” din Pașcani.

În contextul crizei generate de noul coronavirus, la Pașcani, părintele Costel Olariu, parohul de la Biserica „Sfânta Vineri”, a făcut comandă de 10.000 măști de protecție din material textil, care vor fi distribuite în mod gratuit, prin intermediul unor voluntari, pentru toate cele 700 de familii ale parohiei.

De asemenea, persoanele vârstnice și singure, fără posibilități materiale dar care au nevoie de alimente și medicamente, vor putea transmite prin intermediul voluntarilor că au astfel de necesități. Produsele vor fi cumpărate și distribuite, iar întreaga cheltuială va fi suportată de Parohia „Sfânta Vineri”. Începând cu marțea trecută, un grup de voluntari a distribuit prima tranșă de 5.000 măști de protecție. „Vă rugăm să-i primiți cu toată dragostea pe voluntari și, dacă mai sunt și alte necesități, aduceți-le la cunoștință. Totodată, vă asigurăm că vă purtăm în rugăciunile Bisericii și vă dorim sănătate, post ușor, răbdare, credință și rugăciune neîntreruptă! Vă binecuvântez” - a fost mesajul transmis pășcănenilor de către părintele paroh. (Pr. Dumitru Rusu)

Alege să susții întreaga comunitate de care avem grijă prin proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

RON

Fii la curent cu ultimele noutăți!