Despre noi

Despre noi

Fiideajutor.ro este platforma faptelor bune, locul unde aducem Binele în sprijinul proiectelor de suflet ale Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Om cu suflet bun, bine ai venit la noi!

Ne bucurăm că ești aici, pregătit să facem cunoștință. 

Noi suntem fiideajutor.ro, platforma care deschide uși către proiectele de suflet ale Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Cu dragoste și pasiune, aducem Binele în inimile celor aflați în nevoie.

Îți prezentăm inițiativele noastre, iar tu ne poți ajuta să le transformăm în realitate prin donații sau voluntariat.

O poveste despre compasiune

Viziunea noastră este să actualizăm permanent poruncile Mântuitorului prin dăruire și altruism, astfel încât cei lipsiți de ajutor să trăiască o viață demnă și plină de speranță. 

Aici fiecare poveste devine o șansă de a aduce lumina Evangheliei în inimile celor aflați în dificultate. fiideajutor.ro este locul în care fiecare bătaie a inimii este o chemare la ajutor, iar fiecare gând bun devine o făgăduință de sprijin. Iubirea aproapelui este principiul nostru fundamental, de aceea fiecare proiect pe care îl vei găsi aici devine un capitol într-o poveste mai mare în care suntem cu toții creatori ai compasiunii.

Călătorie în lumea binelui

Misiunea noastră este să promovăm și să găsim susținere pentru proiectele Mitropoliei Moldovei și Bucovinei care sunt dedicate oamenilor aflați în dificultate.

fiideajutor.ro este mai mult decât un loc de întâlnire virtual; este o călătorie în lumea faptelor bune, unde Oameni de Ajutor au puterea de a face o schimbare reală în viața aproapelui. 

Valorile, Ghidul acțiunilor noastre

Compasiune
Simțim și ne conectăm cu nevoile oamenilor și ale comunităților într-un mod profund, căutând să construim și să promovăm proiecte de impact.
Dragoste
Strângem resurse cu pasiune și devotament, punând în fiecare ajutor oferit o bucată din inimile noastre.
Transparență
Suntem deschiși și sinceri în tot ceea ce facem, astfel încât să cultivăm încredere totală și parteneriate solide.
Implicare
Nu suntem doar fundraiseri și comunicatori, ci ne pasă de poveștile oamenilor și suntem atenți la implementarea proiectelor pe care le susținem.
Colaborare
Credem în puterea lui „împreună” și îl cultivăm în tot ceea ce facem.
Respect
Ne manifestăm respectul față diferențele culturale, etnice și sociale, recunoscând valoarea fiecărei persoane și a comunităților cu care colaborăm.
În inima fiideajutor.ro stă o echipă entuziastă care lucrează pentru promovarea inițiativelor umanitare ale Mitropoliei Moldovei și Bucovinei:
Pr. Cosmin Brînză
Director
Raluca Zota
Șef departament
Iasmina Naiță
Specialist PR
Andrei Ignia
Designer Grafic
„În inima noastră, fiideajutor.ro devine lumina care ne apropie de ceilalți și de luptele lor cotidiene. Mântuitorul ne îndeamnă să ne purtăm sarcinile unii altora, iar această platformă ne dezvăluie nu doar greutățile pe care le poartă alții, ci și șansa de a fi o prezență activă în căutarea și găsirea soluțiilor pe care ei le așteaptă cu speranță.”
Pr. Cosmin Brînză, Director Departament
Activitatea fiideajutor.ro se desfășoară sub binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan.
Bunătatea este numele, prin excelență, al lui Dumnezeu. Căci Dumnezeu, înainte de toate, este Bun, iar omul bun este prelungirea lui Dumnezeu prin istorie, omul bun este acela prin care Dumnezeu lucrează. […] este un vas purtător de Duhul Sfânt, este un mir binecuvântat care mângâie, tămăduiește, iubește și îmbrățișează. […] prin omul bun puterea întunericului nu se mai poate desfășura în voia ei.
IPS Teofan, Arhiepiscop al Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!