Despre proiect

În contextul actual al epidemiei de coronavirus Arhiepiscopia Iașilor a lansat site-ul fiideajutor.ro. Acesta este o platformă prin care sunt create conexiuni între cei ce doresc să ofere o mână de ajutor și cei aflați în dificultate. Scopul este de a crea o comuniune activă între membrii societății și, în același timp, de a sluji comunitatea din care facem parte.

Prin site-ul fiideajutor.ro pot solicita asistență persoanele vulnerabile în contextul epidemiei de Coronavirus, din județele Iași, Botoșani și Neamț. Este vorba de persoane care se află deja în izolare la domiciliu, care nu au alte persoane de sprijin și care au nevoie de hrană, medicamente sau alte lucruri foarte necesare. Mesajele venite prin intermediul site-ului sau la numărul de telefon TelVerde 0800 672 027 sunt preluate, analizate și în regim de urgență sunt identificate cele mai potrivite soluții.

Tot prin site-ul fiideajutor.ro oamenii pot face donații care vor fi folosite exclusiv pentru ajutorarea persoanelor afectate de epidemia de coronavirus. Cea mai mică donație se poate transforma în hrană caldă, în aparatură medicală sau în orice produs de care altcineva are foarte mare nevoie, fiind izolat sau în incapacitatea de a se ajuta singur.

Site-ul fiideajutor.ro este o punte între inimile oamenilor astfel încât invităm să îl acceseze atât pe cei care sunt afectați de epidemie, dar și pe toți cei care doresc să ofere sprijin!