Fiideajutor.ro lansează o inițiativă pentru susținerea proiectelor din parohiile Arhiepiscopiei Iașilor | Mica Bucurie a Zilei

27 Iunie 2024 15:15

După luni în care l-am construit nu doar de la birou, ci în mijlocul vostru, după zile întregi de lucru pe teren pentru a cunoaște mai bine realitatea, după zeci de îmbrățișări, strângeri de mână și cuvinte rostite cu speranță, lansăm astăzi un nou proiect tare drag nouă și de care abia așteptăm să vă îndrăgostiți și voi.

„Mica Bucurie a Zilei” l-am numit noi, echipa fiideajutor.ro, și este menit tocmai să aducă bucurie în parohiile aflate în nevoie, sprijinind, prin bunătatea Oameniilor de Ajutor, proiectele comunitare ale fiecăreia. Fie că vorbim despre tabere pentru copii sau ateliere pentru dezvoltarea lor personală, burse educaționale, mese calde, pachete sau medicamente pentru bătrânii îmbrățișați de singurătate, restaurarea, pictarea sau dotarea lăcașului de cult, construirea de centre sociale, toate sunt nevoi reale ale fiecărei comunități care, fără puterea fiecăruia dintre noi, nu pot ajunge la îndeplinire. 

„Nu este bucurie mai mare decât bucuria inimii” - Ecclesiastul 30,16

Deși pare că ne repetăm, tot despre bucurie vorbim în continuare, căci ce îți înseninează cel mai mult ziua decât atunci când știi că ai făcut un bine, fie el cât de mic, că ai pus un zâmbet pe chipul cuiva sau o rază de speranță în privire? E bucurie de toate părțile, ea circulă prin sufletul fiecăruia dintre noi, iar prin ea și iubirea față de cel de lângă noi putem clădi un viitor mai luminos pentru noi toți. 

Așa cum vă povesteam la început, am colindat prin numeroase parohii din județele Iași, Neamț și Botoșani, am cunoscut oameni care se pun în slujba aproapelui zi de zi și am ascultat povești extraordinare ce așteaptă să capete culoare prin fiecare gest de bunătate. Urmează să vi le prezentăm pe fiecare în parte, așa cum sunt ele și cum ne punem nădejdea că vor deveni cât mai curând. 

Începem cu un proiect tare frumos al Parohiei „Sfânta Treime” din Frenciugi, comuna Drăgușeni, județul Iași. O mână de copii, un vis, o bucurie.

Urmăriți-ne și descoperiți cât e de ușor să deveniți #OameniDeAjutor! Bucurați-vă prin bucuria celorlalți! 

***

Susține proiectele sociale, educaționale, culturale, filantropice ale Mitropoliei Moldovei și Bucovinei! Donațiile se pot face online direct pe https://fiideajutor.ro/doneaza, prin PayPal sau prin transfer bancar.

RON: RO27 BACX 0000 0030 1057 8064

EUR: RO70 BACX 0000 0030 1057 8066

USD: RO43 BACX 0000 0030 1057 8067

Banca: UniCredit Iași

Titular cont: Arhiepiscopia Iașilor

Cod SWIFT: BACXROBU BICT: BACXROBUXXX

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!