fiideajutor.ro – Locul unde se adună binele

12 Decembrie 2023 15:29

fiideajutor.ro este mai mult decât un loc de întâlnire virtual; este o călătorie în lumea faptelor bune, unde Oameni de Ajutor au puterea de a face o schimbare reală în viața aproapelui.

Om cu suflet bun, bine ai venit la noi!

Ne bucurăm că ești aici, pregătit să facem cunoștință. 

Noi suntem fiideajutor.ro, platforma care deschide uși către proiectele de suflet ale Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, acestea acoperind județele Iași, Botoșani și Neamț. Cu dragoste și pasiune, aducem Binele în inimile celor aflați în nevoie.

Îți prezentăm inițiativele noastre, iar tu ne poți ajuta să le transformăm în realitate prin donații sau voluntariat.

O poveste despre compasiune

Viziunea noastră este să actualizăm permanent poruncile Mântuitorului prin dăruire și altruism, astfel încât cei lipsiți de ajutor să trăiască o viață demnă și plină de speranță.

Aici fiecare poveste devine o șansă de a aduce lumina Evangheliei în inimile celor aflați în dificultate. fiideajutor.ro este locul în care fiecare bătaie a inimii este o chemare la ajutor, iar fiecare gând bun devine o făgăduință de sprijin. Iubirea aproapelui este principiul nostru fundamental, de aceea fiecare proiect pe care îl vei găsi aici devine un capitol într-o poveste mai mare în care suntem cu toții creatori ai compasiunii.

Călătorie în lumea binelui

Misiunea noastră este să promovăm și să găsim susținere pentru proiectele Mitropoliei Moldovei și Bucovinei care sunt dedicate oamenilor aflați în dificultate.

fiideajutor.ro este mai mult decât un loc de întâlnire virtual; este o călătorie în lumea faptelor bune, unde Oameni de Ajutor au puterea de a face o schimbare reală în viața aproapelui.

Valorile, Ghidul acțiunilor noastre
  • Compasiune: Simțim și ne conectăm cu nevoile oamenilor și ale comunităților într-un mod profund, căutând să construim și să promovăm proiecte de impact.

  • Dragoste: Strângem resurse cu pasiune și devotament, punând în fiecare ajutor oferit o bucată din inimile noastre.

  • Transparență: Suntem deschiși și sinceri în tot ceea ce facem, cultivând astfel încredere totală și parteneriate solide.

  • Implicare: Nu suntem doar fundraiseri și comunicatori, ci ne pasă de poveștile oamenilor și suntem atenți la implementarea proiectelor pe care le susținem.

  • Colaborare: Credem în puterea lui „împreună” și îl cultivăm în tot ceea ce facem.

  • Respect: Ne manifestăm respectul față diferențele culturale, etnice și sociale, recunoscând valoarea fiecărei persoane și a comunităților cu care colaborăm.

 

Preot Cosmin BranzaÎn inima noastră, fiideajutor.ro devine lumina care ne apropie de ceilalți și de luptele lor cotidiene. Mântuitorul ne îndeamnă să ne purtăm sarcinile unii altora, iar această platformă ne dezvăluie nu doar greutățile pe care le poartă alții, ci și șansa de a fi o prezență activă în căutarea și găsirea soluțiilor pe care ei le așteaptă cu speranță.

pr. Cosmin Brînză, Director Departament

Și tu ești parte din povestea fiideajutor.ro

Bunătatea neagă limitele și unește inimile într-o poveste a compasiunii. Și tu poți să devii parte din această bucurie a binelui prin fiideajutor.ro, locul unde speranța devine o realitate palpabilă pentru cei aflați în nevoie.

Imaginează-ți că faci parte dintr-o călătorie extraordinară, unde fiecare gest de compasiune devine un strop de lumină în viața celorlalți. Ești invitat să-ți așterni propria poveste de bunătate și să faci parte din schimbarea reală.

Fie că alegi să oferi o donație, să împărtășești din timpul tău valoros ca voluntar sau să aduci un zâmbet pe chipul cuiva, contribuția ta are o valoare imensă. 

Împreună facem posibilă transformarea și arătăm că, atunci când ne unim, binelui nu-i există obstacole.

Vino alături de noi să scriem pagini de speranță și să construim povești care durează! 

Donațiile se pot face online pe https://fiideajutor.ro/doneaza.

 

Se poate contribui și prin virament bancar:

RON: RO27 BACX 0000 0030 1057 8064

EUR: RO70 BACX 0000 0030 1057 8066

USD: RO43 BACX 0000 0030 1057 8067

Banca: UniCredit Iași

Titular cont: Arhiepiscopia Iașilor

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!