Implică-te! Persoană fizică

La fiideajutor.ro, credem că gesturile mici pot avea un impact mare. Fie că ai ajuns aici cu dorința de a face o schimbare în lume sau cu inima plină de generozitate, te invităm să descoperi cum poți să devii parte a poveștii noastre.

Nu există gest prea mic sau prea mare atunci când vine vorba de compasiune.Prin intermediul acestei pagini, te îndemnăm să explorezi modalitățile în care poți să fii de ajutor. Fie că alegi să donezi, să devii voluntar sau să susții proiectele noastre, fiecare acțiune a ta adaugă o notă de iubire și speranță.

Împreună, putem face lucruri extraordinare. Mulțumim că ești alături de noi în această călătorie în lumea schimbării și a solidarității!

DONEAZĂ ONLINE
Alege cauza sau cauzele pe care dorești să le susții donând direct și simplu pe platforma noastră.
DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

Orice contribuție face diferența. Poți dona direct în conturile noastre:

UniCredit Iași, titular cont: Arhiepiscopia Iașilor
RON: RO27 BACX 0000 0030 1057 8064
EUR: RO70 BACX 0000 0030 1057 8066
USD: RO43 BACX 0000 0030 1057 8067
Cod SWIFT: BACXROBU
BIC: BACXROBUXXX

DEVINO VOLUNTAR
Împărtășește din timpul, experiența și bucuria ta pentru a aduce o schimbare în comunitate. Devino Om de Ajutor!
REDIRECȚIONEAZĂ 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT
Oferă 3.5% din impozitul anual și dă putere cauzelor în care crezi! Poți face asta online, în doar 3 pași simpli, și nu te costă nimic.
ORGANIZEAZĂ PROPRIA CAMPANIE
Sunt numeroase modalitățile în care poți strânge fonduri pentru a sprijini cauzele noastre. Fie că vrei să organizezi un eveniment sportiv, cultural sau vrei să ne propui o idee nouă, scrie-ne un e-mail la dsf@mmb.ro și facem totul să se întâmple.

Fii la curent
cu ultimele noutăți!