Implică-te! Persoană juridică

La fiideajutor.ro, credem în puterea responsabilității sociale. Suntem dedicați cultivării colaborărilor inedite și parteneriatelor strategice cu companii locale, regionale sau naționale care împărtășesc viziunea noastră de a investi în nevoile comunității și într-un viitor luminos pentru noi toți. Totodată, ne străduim să aducem valoare nu doar cauzelor umanitare pe care le susținem, ci și afacerilor și brandurilor partenerilor noștri, contribuind la îmbunătățirea reputației și implicându-i în mod pozitiv angajații acestora.

Nu există gest prea mic sau prea mare atunci când vine vorba de compasiune.Prin intermediul acestei pagini, te îndemnăm să explorezi modalitățile în care poți fi de ajutor. Fie că alegi să redirecționezi 20% din impozitul pe profit, să încurajezi proprii angajați să completeze formularul 3.5%, să finanțezi un proiect sau să ne propui o nouă campanie, suntem aici pentru a face totul să devină realitate.

Împreună, putem face lucruri extraordinare. Mulțumim că ești alături de noi în această călătorie în lumea schimbării și a solidarității!

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT
Oferă 20% din impozitul anual și dă putere cauzelor în care crezi! Poți face asta online, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania ta.
PROMOVEAZĂ FORMULARUL 3.5% ANGAJAȚILOR
Campania 3.5% din impozitul pe venit reprezintă o oportunitate accesibilă oricărui contribuabil care a înregistrat venituri impozabile în anul precedent. Această inițiativă se desfășoară în perioada ianuarie-mai a fiecărui an. Poți opta să ne susții prin intermediul acestei facilități fiscale, informându-ți angajații și partenerii cu privire la posibilitatea lor de a contribui. Dacă ai nevoie de mai multe informați, ne poți contacta la: dsf@mmb.ro.
FINANȚEAZĂ UN PROIECT
fiideajutor.ro derulează proiecte destinate copiilor, tinerilor, adulților și bătrânilor aflați în nevoie. Ajutorul companiei poate fi direcționat către un segment specific. Susținerea unui număr de copii în școală, acoperirea cheltuielilor pentru masa caldă sau pentru tratamentele acordate bătrânilor, contribuția pentru construirea centrului maternal sau a celui de tratare a adicțiilor sunt doar câteva exemple. Dacă vrei să finanțezi un proiect fiideajutor.ro, ne poți contacta la: dsf@mmb.ro.
ORGANIZEAZĂ PROPRIA CAMPANIE
Sunt numeroase modalitățile în care poți strânge fonduri pentru a sprijini cauzele noastre. Fie că vrei organizezi un eveniment sportiv, cultural, o petrecere a companiei, o zi aniversară sau alt eveniment ce se poate desfășura în spiritul solidarității, ori dorești să ne propui o idee nouă de colaborare, contactează-ne pe e-mail la dsf@mmb.ro și facem totul să se întâmple.

Fii la curent
cu ultimele noutăți!