Parohia botoșăneană Chișcăreni a donat tablete, materiale sanitare și alimente

19 Mai 2020 19:40

La inițiativa preotului Vasile Viorel Florea, la Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” - Chișcăreni, județul Botoșani, s-a desfășurat în ultima perioadă un proiect misionar-filantropic destinat persoanelor aflate în dificultate, medicilor și copiilor.

Ținând cont de momentele dificile cauzate de epidemia cu noul coronavirus, Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” - Chișcăreni din județul Botoșani a desfășurat un proiect misionar-filantropic menit să aducă alinare și raze de bucurie celor aflați în nevoi și în dificultate.

Astfel, au fost donate 1.000 de măști de protecție, 500 Primăriei orașului Săveni și 500 enoriașilor. Donațiile parohiei botoșănene au continuat cu achiziționarea unui tunel dezinfectant, ce a fost oferit Spitalului de Copii din Botoșani, precum și cu provizii de alimente, de care au beneficiat majoritatea credincioșilor parohiei și nu numai.

Bucuria cea mai mare au avut-o copiii comunității, care au primit în dar tablete pentru a-și face temele zilnice, dar și pentru a ajuta a copii din alte comunități ce au nevoie de sprijin. „Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru darurile pe care le-a revărsat din prisosință peste noi și pentru bucuria de a dărui. Numai prin solidaritate putem depăși momentele dificile ale vieții. Deosebit de important este faptul ca în aceste momente să fim uniți în rugăciune, iar roada rugăciunii să fie milostenia și fapta bun-ă; prin aceste două binecuvântări nădăjduim că în parte să împlinim ceea ce mărturisim în rugăciune, anume „«precum în cer, așa și pe pământ»”, a subliniat pr. paroh Vasile Viorel Florea.

Sprijină misiunea noastră! Donează!
GiveDoxoForm
LEI

Please ask any questions or explain anything needed to arrange for giving your donation.