Porții de mâncare pentru personalul secției de Boli Infecțioase din Piatra Neamț

25 Martie 2020 19:27

25 de porții de mâncare au fost pregătite astăzi, 25 martie 2020,  în cantina „Sfinții Trei Ierarhi” pentru medicii și asistentele secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Piatra Neamț. Preoții voluntari Ștefan Apetroaei și Nicolae Buraș au asigurat livrarea și vorbele bune pentru personalul medical.  

Pe lângă porțiile calde de mâncare, au mai fost distribuite prăjituri de la Aline Cake Boutique și cafea caldă de la cafeneaua Atelier, toate fiind primite cu multă mulțumire, după cum ne-a fost spus „ca o mare pomană pentru ziua de azi”. Să fie primit! Vă purtăm în rugăciune!  

În aceste momente este foarte important să acționăm ca o comunitate. În acest sens, am gândit un plan de implicare pe care îl punem în aplicare în perioada imediat următoare. De asemenea, ne-am alăturat inițiativei comunitare VIVID Neamț și alături de ONG-uri locale, antreprenori și binevoitori, încercăm să găsim cele mai bune soluții de implicare în gestionarea situației provocate de coronavirus.  

Pentru ca ajutorul dumneavoastră să fie util în cel mai scurt timp, puteți ajuta și dona aici: https://vividneamt.ro/donatii/

Următoarele porții de mâncare caldă vor fi livrate vineri, tot cu ajutorul cantinei „Sfinții Trei Ierarhi” și a părintelui Popa Viorel. Credința fără fapte este moartă! (Ana Maria Țoc)

Sprijină misiunea noastră! Donează!
GiveDoxoForm
LEI
Please ask any questions or explain anything needed to arrange for giving your donation.