Preoți și voluntari din Protopopiatul Piatra Neamț au pregătit echipamente de protecție pentru medicii de familie din județ

26 Martie 2020 21:03

Preoți și voluntari din Protopopiatului Piatra Neamț au pregătit joi, 26 martie 2020, zeci de pachete ce conțin echipamente de protecție pentru medicii de familie din județul Neamț. 

Zeci de kituri cu echipamente medicale de protecție au fost adunate și ambalate astăzi, iar în perioada următoare, acestea vor fi livrate medicilor de familie și asistenților medicali din județul Neamț. Aceste pachete conțin viziere, măști de bumbac și medicale, mănuși, dezinfectant, o carte de rugăciune și o iconiță.

„Ziua de astăzi a fost dedicată medicilor de familie. A fost o zi istovitoare și plină de mulțumire. Suntem alături de comunitate și parte din Vivid Neamț. Numai împreună putem reuși! Vă mulțumim tuturor! Zilele viitoare vă vom povesti mai multe despre cum ne-am întâlnit cu cei care au grijă sănătatea familiilor noastre” ne-a afirmat Ana Maria Țoc, manager proiect ROD.

Pentru ca ajutorul dumneavoastră să fie util în cel mai scurt timp, puteți ajuta și dona aici: vividneamt.ro/donatii

De asemenea, Arhiepiscopia Iașilor, dimpreună cu Protopopiatul Piatra Neamț, va oferi în perioada următoare trei monitoare multiparametru C50 pentru Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. Alte trei aparate necesare monitorizării funcțiilor vitale vor urma să fie achiziționate din donațiile oferite pe platforma fiideajutor.ro.

Dacă doriți să sprijiniți achiziția celor 3 echipamente medicale pentru spitalul nemțean, vă invităm să utilizați site-ul fiideajutor.ro - secțiunea DONEAZĂ.

Autor: Flavius Popa

Sprijină misiunea noastră! Donează!
GiveDoxoForm
LEI

Please ask any questions or explain anything needed to arrange for giving your donation.