Preoții din Piatra Neamț au donat sânge

4 Aprilie 2020 19:42

Biserica este atentă la nevoile societății, iar Protopopiatul Piatra Neamț a răspuns în aceste zile (31 martie - 1 aprilie) unei nevoi urgente: nevoia de sânge.

17 preoți ai protoieriei s-au prezentat la Centrul de Transfuzii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Neamț pentru a da o mică parte din viața lor (450 ml. sânge) pentru a salva viața altor trei persoane.

Mântuitorul Iisus Hristos ne spune: „Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi” (Ioan 15, 13), iar cei care au reușit să doneze cât și cei care și-au dorit, dar și a celor care s-au rugat și se roagă pentru viața lumii, împlinesc cuvântul făcându-l viu prin faptă.

Invitația celor de la Centrul de Transfuzii rămâne valabilă, iar prezența preoților a fost doar un îndemn, un model de urmat pentru toți cei ce doresc să împlinească poruncile, aratând iubire față de Dumnezeu cât și față de aproapele. Noi am fost, hai și tu! (Pr. Cosmin Ioan Tănăselea)

Alege să susții întreaga comunitate de care avem grijă prin proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

RON

Fii la curent cu ultimele noutăți!