Bursa „Sfânta Maria din Paris” pentru studenți

500
lei
90.000
lei
0
lei

Bursa „Sfânta Maria de la Paris” pentru studenți are ca scop încurajarea parcursului educațional al studenților sclipitori la învățătură din regiunea Moldovei, prin acoperirea unor nevoi materiale sau sociale. Arhiepiscopia Iașilor, prin subunitățile sale, veghează asupra unui număr de 55 de studenți în diferite domenii (medicină, arhitectură, geografie, economie, informatică, fizică, psihologie, inginerie și altele) care au nevoie de sprijin pentru a-și continua studiile. 

Bursa pentru studenți este de 500 lei/lună și asigură, pe tot parcursul anului, elemente necesare procesului educațional (îmbrăcăminte, hrană, rechizite, transport, cazare, cursuri).

Sfânta Maria de la Paris le este ocrotitoare prin însuși propriul exemplu, fiind un reper excelent de dragoste și îngrijire față de aproapele, dar și de pasiune profundă pentru cunoașterea de sine, a lumii și a lui Dumnezeu.

Bursa „Sfânta Maria din Paris” pentru studenți

Le suntem aproape bursierilor noștri în parcursul lor educațional și uman, pentru a le insufla încrederea de care au nevoie și a-i susține în a deveni Profesioniștii și Oamenii buni de mâine.

Susține un student printr-o bursă lunară și fii parte dintr-o schimbare care va inspira generații întregi! 

Fii tu cel care le oferă șansa pe care o merită!

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!