Bursa „Sfântul Ciprian din Cartagina” pentru studenții străini

1.000
lei
84.000
lei
350
lei

În Arhiepiscopia Iașilor, șapte studenți străini (din Africa și Siria) împărtășesc o poveste plină de curaj despre ambiție, perseverență și credință, poveste ce așteaptă să fie auzită. 

Șase dintre ei, studenți la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași, își dedică viețile studiului și slujirii spirituale, visând să devină preoți în țările lor natale. Al șaptelea, un talentat student la Universitatea Națională de Arte „George Enescu" Iași, de o sensibilitate extraordinară, își expune deja lucrările în expoziții ale muzeelor locale, printre care și Muzeul Metropolitan.

Pentru acești tineri, distanța nu înseamnă doar kilometri măsurați pe hărți, ci și provocări personale întâlnite zi de zi. Dorul de familie, de prieteni, barierele financiare, culturale și lingvistice, toate sunt depășite cu inimile pline de devotament și dorința de a împărtăși cunoașterea și iubirea lor pentru teologie și artă.

Prin Bursa „Sfântul Ciprian din Cartagina”, unul din cei mai importanți mărturisitori ai Bisericii din Africa de Nord în primele secole ale creștinismului, acești tineri primesc un suport de 1.000 de lei/lună pentru mâncare, haine, rechizite și alte elemente necesare în parcursul lor. 

Bursa „Sfântul Ciprian din Cartagina” - bursieri străini

Tinerii bursieri străini își găsesc în comunitatea noastră bucuria, suportul și încurajarea de care au nevoie.

Prin donațiile oferite, construim poduri care să elimine distanțele și să-i ajute pe aceștia în eforturile lor, fiecare gest de generozitate fiind un pas mai aproape spre desăvârșirea vocațiilor pe care și le-au ales. 

 

Sprijină un student în călătoria sa extraordinară către lumină, cunoaștere și slujire printr-o bursă lunară!

Demonstrează-le că bunătatea nu cunoaște granițe!

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!