Bursa „Sfântul Iosif cel Milostiv” pentru studenții basarabeni

400
lei
120.000
lei
0
lei

Din 1 octombrie 2023, la Universitatea de Stat din Moldova și-a redeschis porțile Facultatea de Teologie, înfiinţată ca o extensie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea „Teologie Ortodoxă Pastorală”.

În anul universitar 2023-2024, 25 de studenți sau înscris pentru a urma cursurile teologice la Chișinău, îndrumați fiind pe drumul cunoașterii spirituale de specialiști din Republica Moldova și România. Mai multe entități colaborează pentru a-i susține: Guvernului României prin burse de studiu, cazare și alte beneficii oferite de Facultatea de Teologie din Iași, Mitropolia Moldovei și Bucovinei și Universitatea de stat din Moldova.

Bursa „Sfântul Iosif cel Milostiv” pentru studenții basarabeni

Cu toții știm că educația teologică este esențială pentru menținerea și promovarea valorilor noastre tradiționale și spirituale. În acest sens, Facultatea de Teologie din Chișinău reprezintă o comoară revalorificată, iar tinerii studenți care își urmează chemarea în acest domeniu merită suportul nostru.

Prin Bursa „Sfântul Iosif cel Milostiv”, în valoare de 400 lei/lună, vrem să oferim tinerilor sprijin în a-și îndeplini aspirațiile și de a deveni ghizii spirituali în propriile comunități.

 

Susține un student printr-o bursă lunară și fii parte dintr-o schimbare care va inspira generații întregi!

Demonstrează-le că bunătatea nu cunoaște granițe!

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!