Bursa „Sfântul Stelian” pentru cei din familii numeroase

300
lei
28.800
lei
0
lei

Bursierii Pro Vita sunt 100 de copii și tineri din județele Iași, Botoșani și Neamț, care provin din familii numeroase cu peste 7 copii și au un potențial imens, dovedit de rezultatele lor la învățătură. Sunt talentați în diverse domenii, de la muzică și pictură, până la arhitectură și design, fiind olimpici și implicați activ în proiecte extrașcolare. Sunt 100 de copii și tineri care visează să devină medici, arhitecți, polițiști, artiști, avocați, meteorologi, profesori, asistenți sociali, pianiști, jandarmi, ghizi turistici, ingineri, designeri etc.

Încă din 2016, prin mijlocirea Sfântului Stelian, ocrotitorul pruncilor și al familiei creștine, și cu ajutorul comunității, Departamentul Pro Vita Iași îi susține cu o bursă lunară de studiu. În prezent, acesta este în valoare de 300 de lei, sprijinindu-i pe elevi și studenți în achiziționarea de rechizite, haine, alimente, cursuri sau transport. În plus, ei se bucură de daruri în zilele de naștere, iau parte la ateliere de dezvoltare personală, spirituală și vocațională,  școli de vară și primesc consiliere educațională.

Pro Vita oferă și susținere suplimentară pentru cursuri și meditații în situații speciale, precum:

  • 1000 lei/lună pentru un bursier care studiază în străinătate;

  • 6000 lei/an (taxa de școlarizare) pentru o studentă la medicină;

  • sprijin financiar pentru 3 copii care sunt în ani terminali pentru meditații;

  • sprijin financiar pentru 3 copii pentru a putea urma cursuri de perfecționare pe un anumit domeniu (pictură, canto, pian). 

Bursa „Sfântul Stelian” pentru cei din familii numeroase
Bursa „Sfântul Stelian” pentru cei din familii numeroase

Le suntem aproape bursierilor noștri în parcursul lor educațional și uman, pentru a le insufla încrederea de care au nevoie și a-i susține în a deveni Profesioniștii și Oamenii de mâine

Susține un elev printr-o bursă lunară și fii parte dintr-o schimbare care va inspira generații întregi! 

Fii tu cel care le oferă șansa pe care o merită!

Alege să susții toate proiectele noastre sociale, educaționale, culturale, filantropice!

LEI

Fii la curent
cu ultimele noutăți!